Στο σπιτικό της Κλειώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

Η Κλειώ προσπαθεί να επιβιώσει με μια σύνταξη. Η αδελφή της η Ισμήνη, απογοητευμένη από την ζωή της, έχει γίνει αλκοολική και αλλοπρόσαλλη, ενώ ο γιός της ο Άρης, άνεργος επιστήμων, βιώνει όλες τις επιπτώσεις της κρίσης.

Τα προβλήματα έχουν γονατίσει την οικογένεια και η Κλειώ με την πίστη της και την αισιοδοξία της κάνει τα πάντα για να διατηρηθούν ενωμένοι.

Ο Άρης σε ένα μπαρ, γνωρίζει μια Βόσνια την Τατιάνα, που κάνει τα αδύνατα δυνατά για την ερωτευτεί και να την παντρευτεί για να αποκτήσει Ελληνική υπηκοότητα. Η γνωριμία της Τατιάνας με την Κλειώ είναι επεισοδιακή και η Κλειώ προσπαθεί να μην καταρρεύσει από τις αποφάσεις του γιοΥ της αλλά και από το πάθος της αδελφής της.  

Τελικά παντρεύονται κρυφά με σύμφωνο συμβίωσης.

Και σαν να μην έφταναν τα προβλήματά, ανακαλύπτουν πως ο Άρης πάσχει από ένα αυτοάνοσο, που παραλύει τους μύες του σώματος σταδιακά και δεν θα αργήσει να μείνει ανήμπορος σε αναπηρικό καροτσάκι, με την Κλειώ να τον φροντίζει και την Ισμήνη να τον μισεί που αυτή η κατάστασή του θα γίνει η αιτία να παραμεληθεί εκείνη.

Η Τατιάνα εκβιάζει την Κλειώ, λέγοντας πως είναι έγκυος από τον  Άρη ζητώντας χρήματα για να κάνει έκτρωση και να δώσει διαζύγιο.

Η Κλειώ βλέποντας πως πλησιάζει  το τέλος του γιού της, πουλάει ένα μικρό οικόπεδο και την πληρώνει για να γεννήσει όμως το μωρό, να της το παραδώσει και να φύγει οριστικά από την Ελλάδα.

Ένα μήνα πριν γεννήσει η Τατιάνα τον γιό του Άρη και ενώ η Κλειώ τα έχει όλα έτοιμα για να αναλάβει το εγγόνι της, στέλνει την αδελφή της σε κλινική αποκατάστασης και μη μπορώντας να βλέπει τον γιο της σε αυτή την άθλια κατάσταση, βάζει το μαξιλάρι μπροστά στο πρόσωπό του.     

Μετά από ένα συγκλονιστικό μονόλογο προς το παιδί της, του τραγουδάει ένα μοιρολόι.

Τηλεφωνεί στον γιατρό, του λέει την αλήθεια και τον αφήνει να αποφασίσει το τι θα γράψει στην αιτία θανάτου…

ΣΥΝΟΨΕΙΣ

Σοφία σε θυμάμαι, 2017

1 άνδρας - 1 γυναίκα - 1 μουσικός

Πράσσειν άλογα, 2017

3 άνδρες- 2 γυναίκες

Τα βρωμοθήλυκα, 2016

1 άνδρας - 4 γυναίκες

Το άγνωστο σπέρμα, 2015

4 άνδρες - 3 γυναίκες

Μια σταγόνα φεγγαριού, 2015

4 άνδρες - 4 γυναίκες

Μας πήραν είδηση, 2015

2 άνδρες - 2 γυναίκες

Η τελευταία είδηση, 2014

7 άνδρες - 2 γυναίκες

Και έτερον ουδέν, 2019

2 άνδρες - 3 γυναίκες

Το πουλί που λείπει, 2015

5 άντρες – 4 γυναίκες

Το στικάκι, 2019

2 άνδρες - 1 γυναίκα

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ