Πρόσκληση υποβολής θεατρικών κειμένων μονοδράματος. Δημιουργία Ψηφιακής Βιβλιοθήκης, Φουτζέιρα

  •  Δημοσιεύτηκε στις: 31/10/2015

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μονοδράματος της Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιεράτων, προσκαλεί θεατρικούς συγγραφείς, δραματουργούς και θεωρητικούς να καταθέσουν τα κείμενά τους στη ψηφιακή βιβλιοθήκη που ετοιμάζει, αφιερωμένη αποκλειστικά στον μονόλογο.

Το εν λόγω θεατρικό είδος ερευνάται συστηματικά, υπηρετείται και προωθείται μέσα σημαντικό για τον αραβικό κόσμο διεθνές φεστιβάλ μοναδράματος της Φουτζέιρα, που γίνεται κάθε δύο χρόνια, συσπειρώνοντας καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν το έργο τους ηλεκτρονικά στα αγγλικά καθώς και να στείλουν πληροφορίες για το πού και πότε ανέβηκε το έργο (εάν έχει ανέβει), τυχόν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, οπτικοακουστκό υλικό, στοιχεία έκδοσης (εάν υπάρχει) βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες επικοινωνίας. Δεκτά είναι επίσης θεωρητικά κείμενα που αφορούν στα μονοδράματα, θεατρικά προγράμματα ή άλλου είδους σχετικό υλικό.

Για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των συγγραφέων θα χρησιμοποιηθεί αρχικά η Creative Commons Public License.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ.Όλγα Ποζέλη, Γραμματέα του Διεθνούς Φόρουμ Μονοδράματος του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (ITI) (www.fimf.ae/en)

olga.pozeli@gmail.com ή info@fimf.ae