Εκείνος που δέχεται χαστούκια στο Off Off Athens 6 & 7 Ιουνίου

  •  Δημοσιεύτηκε στις: 06/06/2019

Η ομάδα The Talking Props μας συστήνεται με την παράσταση Εκείνος που δέχεται χαστούκια την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20.15 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 22.00

Όλα ξεκινούν μέσα σε ένα τσίρκο. Ο ΕΚΕIΝΟΣ αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δεν έχει ταυτότητα γιατί δε θέλει να έχει ταυτότητα. Το ταλέντο του είναι να δέχεται με ευχαρίστηση χαστούκια από το κοινό. Αυτό το ταλέντο του δίνει τη θέση που επιθυμεί τόσο πολύ. Με την ένταξή του στο θίασο προκαλεί πολλές ανατροπές. Ο ΕΚΕIΝΟΣ είναι η αφορμή της αποκάλυψης όλων των ιστοριών και τέλος και της δικής του.

 

Πως θα συστήνατε σε κάποιον την ομάδα σας;

Για αρχή είμαστε οι The Τalkingprops μια θεατρική ομάδα που έχει κοινό τρόπο σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων, παρόλο που είμαστε τελείως διαφορετικές προσωπικότητες. Όπως φανερώνει το όνομα μας είμαστε αντικείμενα που μιλούν. Δεν έχουμε ταυτότητα, όλοι είμαστε τα πάντα, και είμαστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε.

 

Τι σας προκάλεσε να καταθέσετε πρόταση στο Φεστιβάλ;

Καταθέσαμε πρόταση στο φεστιβάλ γιατί πιστεύουμε ότι είναι μια ευκαιρια για νέους ηθοποιούς/δημιουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και την προσπάθεια τους. Επίσης, λόγω περσινής συμμετοχής κάποιοων μελών της ομάδας στο φεστιβάλ του Επι Κολωνώ γνωρίζαμε ήδη ότι πρόκειται για έναν πολυ όμορφο, φιλόξενο και οργανωμένο χώρο που μας παρέχει πολλές δυνατότητες.

 

Πείτε μας ένα καλό λόγο για να έρθει κάποιος να δει την παράστασή σας.

Θα θέλαμε κατά κύριο λόγο να δώσουμε στους θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση τροφή για σκέψη με ευφάνταστο και διασκεδαστικό τρόπο. Και ο καθένας ξεχωριστά να εκλάβει ένα δικό του συμπέρασμα.

 

Πιστεύετε ότι το ελληνικό θέατρο έχει χώρο για τις νέες ομάδες;

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν θέατρα που οργανώνουν φεστιβάλ για θεατρικές ομάδες γιατι δίνεται η ευκαιρια και η ελευθερία να παρουσιαστουν οι δουλειές μας.  Πέρα απο τα πλαίσια ομώς των φεστιβάλ, πιστεύουμε οτι το ελληνικό θέατρο θα πρέπει να εμπλουτιστεί περισσότερο με παραστάσεις που γίνονται απο θεατρικες ομάδες.

 

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Να συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας μας για περισσότερες παραστάσεις και δημιουργικές δουλειές.

 


Συντελεστές

 

Θεατρική ομάδα: TheTalking Props

 

Κείμενο: TheTalking Props

Μετάφραση: Κοραλλία Μακρή

Σκηνοθεσία- Κείμενο: TheTalking Props

Κοστούμια: TheTalking Props

Σκηνικά: Κώστας Ρέππας

Μουσική: Γιώργος Μωησιάδης

Φωτισμοί: Ελίνα Σουλτάνη

Φωτογραφίες: Ιωάννα Αβδελοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελίνα Σουλτάνη

Trailer παράστασης: Ιουλία Αγαλίδου

 

Ερμηνεύουν: Ιωάννα Αβδελοπούλου, Ιουλία Αγαλίδου, Τζοάννα Αγγελή, Ελένη Μπίκου, Κώστας Ρέππας.

 Το trailer της παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=_lAq9id5H4s

 

 Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά